Mulți bărbați single pe Facebook, sunt logodiți în viața reală! Story time!

Mi-a trebuit aproape un an ca să mă decid să fac publică această întâmplare, dar sper că cine trebuie să audă v-a auzi și cine trebuie să vadă v-a vedea!

De-a lungul timpului băieții mă întrebau pe facebook  dacă sunt într-o relație, deși avem statusul sentimental mereu actualizat, în funcție de situație! Așadar îi trimiteam la rubrica respectivă! Se întorceau cu replica :” A dar am văzut, am vrut numai să fiu sigur, că unele își pun single și defapt au logodnic „! Am crezut că este o Invenție a tipului ca să motiveze faptul că nu s-a uitat din prima peste rubrica ” About „!

Primavara trecută, eram la cabinet și îmi apare un mesaj pe facebook! Un anume Ovidiu mă complimenta! Nimic ieșit din comun! Seara îmi scrie iarăși, a doua zi la fel și cumva dezvoltăm un dialog! Tipul manierat, scria respectuos și corect gramatical ( ceea ce este tot mai rar în ziua de azi )! După vreo săptămână de dialog îmi lansează invitația la un suc! Refuz politicos motivând că este totuși un străin, moment în care începe să-mi enunțe cunoștiintele comune avute atât în Timișoara cât și în orașul lui, din județul vecin! Mă uit pe pagina lui de facebook, bărbat singur, simpatic, cu multe cunoștiințe în comun! Nu am fost prea convinsă și am lăsat răspunsul în aer!

Dar băiatul insistă! 

Mi-am zis : sunt singură, este singur, putem bea un suc chiar dacă ne știm ” de pe Facebook „! Și accept! Foarte încântat mă întreabă la ce oră să mă ia sau la cât și unde să vină! Îi dau adresa terasei din vecinătate și îi spun să mă sune când ajunge, până parchează el, ajung și eu!

Am stabilit ora 20:00, la 20 fără 5 minute sună și își cere scuze că nu poate ajunge că a intervenit o problemă la una din mașinile de la firmă! De crezut și nu prea! I-am acordat prezumția de nevinovăție dar nu și altă ocazie pentru a bea acel suc!

Directă cum sunt, i-am și zburat contul din listă!

După câteva luni, în vară, după cum bine știți din poze, filmulețe și facebook, încep o frumoasă relație cu un om minunat!

Printre treburile zilnice și Întâlnirile noastre trebuie să merg la o doamnă croitor să îmi ajusteze o rochie! Sunt fidelă din fire și în cazul croitoresei, se pare! Așadar, străbat orașul, din Unirii până în zona Nordului, pe bulevardul cu magazine chinezești pentru a ajunge la doamnă! Lăsăm rochia și ne întoarcem! El un iubitor al calității nici nu vedea hainele din jur, eu, care am avut alocație de 25.000, eram obișnuită cu astfel de haine, astfel că mă uitam prin vitrine ( și astăzi îmi cumpăr ceva dacă îmi place, chit că e made in Turcia și nu e un brand )! Deși furată de peisaj, un zâmbet zgomotos și colorat îmi atrage atenția! O brunetă frumoasă, cu niște silicoane superbe, un nas aproape perfect operat și acid hialuronic exact cât trebuie…sare de gâtul iubitului meu și îl pupă! Entuziasmată până peste poate că îl revede! Ajung și eu, el, un domn, ne face prezentările… eu mă gândeam că este vreo fostă…Defapt era o clintă fidelă din vremea când el avea un job în județul vecin! Domnișoara…o dulceață de fată, plină de viața și foarte amabilă! Mă pupă și pe mine, mă cuprinde și ne complimentează relația și pozele pe care le văzuse…În toată această euforie, apare cineva în spatele meu, căci ea se uită peste umărul meu și în acel moment face afirmația către mine : „Să îți fac și eu cunoștință cu logodnicul meu …” Mă întorc și da! Era Ovidiu! Care, deși un tip în toată regulă, se cam schimbase la față! Cu greu mi-am stăpânit hohotele de râs! Iubitul meu chiar făcuse o glumă : ” după atâția ani te-ai hotărât să-l iei?!?! ” Iar această afirmație m-a și făcut să înghit cuvintele, să-mi țin mâna în buzunar și să nu scot telefonul pentru a-i arăta iubitului conversația!

Cumva am depășit momentul cu speranța că fata aceea frumoasă, antreprenor și de familie bună este și smart și simte ce bărbat … scuze, ce are lângă ea! Dar zilele trecute mă trezesc dând like pozei unei fete din lista mea, pe care nu o cunosc personal, după care primesc și eu de la ea, mai primisem … și decid să intru pe profilul ei, unde aflu că este prietenă cu acest cuplu! Sper ca această fată să își avertizeze prietena și să decidă ea dacă este normal că logodnicul ei nu se afișează pe facebook ca să poată ” combina ” alte fete!…Căci sunt sigură că nu am fost singura la care i-a scris și că nu vinovăția l-a oprit să ajungă la 20:00 :)!

Dragile mele, facebook, instagram sau face to face, vă rog eu fiți cât mai reale! Trăim într-o lume în care știm pe cineva care știe pe cineva care îl știe pe tipul cu care am băut un suc ieri! Minciunile nu ne fac decât penibili, iar scuza, eu nu-mi fac viața personală publică pe facebook, sunt expirate! Dacă vrei intimitate, șterge facebook-ul, întoarce-te la Nokia 1310 și atunci te cred! Tu defapt nu ai curaj să îți asumi că te vezi cu fata asta, cum naiba îți vei asuma o căsnicie, un copil?

Fetelor, noi suntem devină pentru aceste lucruri! Noi uităm să ne respectăm și să ne dăm locul nostru!

Haideți să schimbăm asta! Dacă ne considerăm femei adevărate să nu ne mulțumim cu unul care nici față de prietenii virtuali nu recunoaște ce avem! 

Azi este ok să faci sex la prima întâlnire, dar nu este ok să te afișezi pe facebook nici după 3 luni, că nu sunteți încă într-o relație 🙃

Vă pup cu drag!

Deschide-ți ochii bine!

Reclame

1 gând despre „Mulți bărbați single pe Facebook, sunt logodiți în viața reală! Story time!”

  1. Iasmina, lasand ipocrizia la o parte virtualul a devenit o „piata” , o stim toti, femei si barbati, sta in puterea ta sa alegi (zic pentru ambele sexe), nefiind cazul sa pozam in victime! Dar imi place mult stilul tau, m-am amuzat copios, si-ti multumesc pt asta. Ah, apropo de gramatica, ai insangerat viitorul (iarta-ma, farà urma de superioritate, doar defect profesional!)… O primavara minunata iti urez!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s