Te am doar în vis, dar acolo ești al meu, complet!

https://youtu.be/yBAx5nBdJqU

Poate subconștientul meu dorește să-mi atragă atenția, poate că încă te am în suflet și în minte…

Altfel nu-mi explic de ce te văd ziua în alte chipuri și de ce noaptea vi în visele mele…

Ce-am trăit a fost atât de pur și de real încât sigur am mâniat și zeii nu doar oamenii, de aceea a ținut atât de puțin! Știi bine că eu aș da zece ani din viață pentru unul de iubire și probabil sufletului meu îi este dor de acele vremuri! Sau poate că și tu te gândești la mine, la noi, poate așa funcționează Telepatia … Sau poate totul este doar în mintea mea…

Nimic nu e clar! Dar în vis, în vis totul e real! Noi, dragostea noastră, atingerea ta, bucuria din priviri și dorința de a mă avea aproape, sunt atât de reale! Să fie doar niște amintiri pe care creierul meu mi le reproiectează?

Aș vrea să mă ajuți… să-mi spui dacă și tu te mai gândești la noi, la ce am simțit, la ce am trăit, la ce am plănuit… Îți mai amintești cum ne făceam planuri, cum vorbeam despre copii? Tu voiai un băiat și eu o fetiță blondă cu ochii tăi… Iar acum copiii noștrii, pe care nu i-am avut, sunt probabil pe Saturn ( cum spune Pablo ) …

M-ai învățat să iubesc cum nu credeam că pot, tocmai când mă pregăteam să închid porțile și să nu mai las să între nici o rază de iubire, de teamă să nu îmi rănească și mai tare sufletul…Dar tu m-ai iubit și m-ai vindecat, m-ai lăsat și rana s-a redeschis…acum trebuie să învăț singură să mă vindec! Și când simt că nu mai pot și parcă cedez, tu vi în visele mele sau, cumva, îmi dai un semn, un imbold și reușesc să mă ridic din nou!

Nu știu dacă te visez pentru că tu te gândești la mine sau mi te imaginez pentru că am nevoie de tine, dar mă bucur! Mă bucur că te visez, că acolo suntem noi, că acolo mă iubești și te iubesc, că acolo mă ai și te am complet!

M-am trezit acum și fac față realității, dar abia aștept să te reîntâlnesc în visul meu, în mijlocul galaxiei, să continuăm ce am început aici pe Pământ!

Cu drag,

Iasmina

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s